Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@18:47:06 GMT

امتحانات دانشگاه علوم پزشکی از اول مرداد آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۵۶۰۷

امتحانات دانشگاه علوم پزشکی از اول مرداد آغاز می‌شود

براساس اطلاعیه امروز - یکشنبه - دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به دستور العمل تقویم آموزشی و امتحانات پایان ترم رشته های پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحانات دروس تخصصی این دانشگاه از یکم تا ۱۵ مرداد ماه مطابق با اتمام دروس قابل انجام است.

همچنین برگزاری امتحانات دروس عمومی دانشجویان رشته های علوم پزشکی هماهنگ با سایر گروه های غیر پزشکی و در بازه زمانی ۲۴ خرداد تا ۱۹ تیر ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این اطلاعیه، در صورتی که واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی بالاجبار جهت رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی نیاز به افزایش زمان امتحانات بعد از ۱۵ مرداد ماه باشند، بعد از تصویب موضوع در شورای واحد و هماهنگی با ریاست استان مربوطه لازم است از حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اخذ مجوز کنند.

سرفصل دروس عمومی دانشگاه آزاد ابلاغ شد

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل سرفصل و تعداد ساعات تدریس دروس اندیشه‌ و وصایای امام خمینی (ره) را ابلاغ کرد.

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دستورالعمل سرفصل و تعداد ساعات تدریس درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی (ره) را به رؤسای استان ها، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

وی در این دستورالعمل تأکید کرده است: گذراندن درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی (ره) به ارزش یک واحد نظری در ۲ ساعت در هفته برای تمامی دانشجویان ورودی نیم سال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و بعد از آن، در یکی از مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی رشته ها الزامی است.

براساس این دستورالعمل؛ دانشجویان ورودی ماقبل نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ که این درس را نگذرانده‌اند، مشمول این دستورالعمل هستند.

دانشجویان می توانند این درس را به صورت مجازی از طریق واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی بگذرانند. ضمن اینکه واحد الکترونیکی موظف است، درس مذکور را در هر نیم سال یک بار در ۱۶ هفته (هر جلسه دو ساعت) ارائه کند.

سرفصل جدید این درس که توسط «مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی» تهیه شده و به تأیید رییس دانشگاه آزاد اسلامی رسیده، به پیوست این دستورالعمل به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده و ارائه درس براساس سرفصل مذکور الزامی است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی امام خمینی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۵۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است